Defensor Fejlesztő Kft.

Távfelügyeleti rendszer

A távfelügyelet az ország különböző pontján megtalálható behatolásjelző, tűzjelző, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelését jelenti. Segítségével láthatóvá válik minden, a védett objektumban történő esemény, pl. behatolás jelzés, tűzjelzés, támadásjelzés, stb. Riasztási esemény bekövetkeztekor a diszpécserszolgálat személyzete értesíti a szolgáltatási szerződésben meghatározott személyeket, valamint a jelzésnek megfelelően járőrt, tűzoltót, mentőt indít a kivonulási szerződéssel rendelkező ügyfelek objektumaihoz.

Távfelügyeleti rendszerünk egyedülálló, 100%-os rendelkezésre állási idővel rendelkező közvetlen rádiófrekvenciás kommunikációval biztosítja az állandó felügyeletet partnerei részére. A riasztási esemény beérkezése a távfelügyeletre 1s alatt megtörténik, amire az intézkedés 10s-on belül várható.

A távfelügyeleti számítógépes eszköz a gyorsabb és pontosabb intézkedés érdekében, az eseményeket térképen\alaprajzon személyre szólóan vagy eszköz szinten megjeleníti. A riasztási jelzéshez intézkedési tervet rendel, az értesítendő személyek nevével, telefonszámával, lemondó kódokkal.

A Defenzor® távfelügyeleti rendszer önállóan, más gyártók rendszereivel együtt is alkalmazható.

Az egyes alrendszereink kompatibilisek, egymással kombinálhatóak.

Távfelügyeleti rendszer